2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„50 forrás, 50 barlang a Bükkben”

Pályázhatnak: három kategóriában, valamely miskolci általános, és középiskolában nappali tagozaton jogviszonyt folytató diákok, 1-4, 5-8 és 9-12. évfolyamot végzők.

Pályázat témája: Az Aquatherma Egyesület célja a pályázattal, a miskolci diákok természeti értékekre való rádöbbentése, így az „50 forrás, 50 barlang a Bükkben” témában várják a pályaműveket.

A Pályázat választható kategóriái:

1-4. évfolyamos diákok részére: a témához kapcsolódó rajzokkal
5-8. évfolyamos diákok részére: a témához kapcsolódó fotóval vagy mesével
9-12. évfolyamos diákok részére: a témához kapcsolódó fotóval vagy mesével

Technika és beküldés: A pályaművek technikája kötetlen, a rajzokat A/4-es, vagy A/3-as rajzlapon kérjük beadni, a beadó nevével, iskolájával és elérhetőségeivel megjelölve, az Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítványhoz, személyesen a 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. szám alá.

A fotókat digitális formátumban, e-mailben, az info@aquaegyesulet.hu címre kérjük elküldeni, 6-20 megapixel nagyság között. A beküldött mesék csak olyan kéziratok lehetnek, amik eddig még nem jelentek meg nyomtatásban. Kérjük, mielőtt elküldik, olvassák el még egyszer, mert gépelési és helyesírási hibákkal teli írásműveket nem fogadhatunk el. Azon írásművek, melyek publikálásra alkalmasak, szóbeli értékelést kapnak, és információt, a további esetleges felhasználásáról.

A mesék formai követelménye: Word dokumentum, 12-es Times New Roman betűtípussal, A/5-ös oldalon (148×210 mm), normál sortávolsággal, minden oldalon 2-2 cm margókkal. Minimum 2 oldal, maximum 8 oldal terjedelemben. A meséket határidőig, a info@aquaegyesulet.hu e-mail címre várjuk. A témához kötődő bármely művészeti ágazatban beadott pályázatba ajánlott belefűzni a barlangok, patakok, helyek természetvédelmi fontosságát, szépségük értékét.

Nevezési díj: nincs

Határidő: 2012 05.25. 12:00 (Csak a megjelölt időpontig beérkezett és nem pedig elküldött pályaműveket van lehetőségünk versenyben tartani! )

Beadható pályázatok száma: szerzőnként bármely kategóriában adható be 1-1 darab pályázat, a fotó kategóriában pedig pályázóként 3 db fénykép engedélyezett.

Pályázatok leadási helye: A pályázatokat (az e-mailben küldött fotók és mesék kivételével), az Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítványhoz, személyesen a 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. szám alá kérjük leadni.

A beérkezett pályázatokat a 3 meghirdetett kategóriában, szakmai zsűri bírálja el, majd hirdet nyertest, minden kategóriában első, második, és harmadik helyezettet. A pályaműveket az aquatherma.hu weboldalon tesszük közzé, ahol közönségszavazattal lehet szavazni, így minden kategóriában 1-1 pályázó, a legtöbb közönségszavazatot kapott diák részesül a közönségdíjban.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek