2024. 05. 18. szombat

Erik, Alexandra
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
Uborkasaláta

Uborkasaláta

Uborkasaláta Hozzávalók:
50 dkg uborka
1-2 evőkanálnyi
ecet
2 gerezd fokhagyma
cukor
pirospaprika
bors

.
.
Elkészítés:

A hámozott uborkákat – miután végeiket levágtuk – gyaluljuk vékony szeletekre. Adjuk hozzá a szintén vékonyra karikázott fokhagymát, sózzuk, majd hagyjuk pihenni. Amikor már kieresztette a levét kicsavarjuk, és hozzáadjuk a levét, amely cukorból, esetből és vízből áll. Tálalásig hűtjük. Mielőtt az asztalra kerül, meghintjük pirospaprikával, borssal.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek