2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat kapja az első magyar Mercedes árát

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat kapja az első magyar Mercedes árát

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak (NGYSZ) ajánlotta az első Magyarországon készült Mercedes-Benz B-osztályú személygépkocsi jótékonysági árverésén befolyt összeget az autógyár.

A szombatig tartó licit jelenleg 9,5 millió forintnál tart. Az aktív licitálóknak köszönhetően a Vaterán folyó árverés már félidejében megdöntötte a portálon zajló jótékonysági aukciók rekordját: a korábbi csúcstartó a 2010 nyarán megrendezett „Jéggel a víz ellen” árveréssorozat volt, amikor jégkorong-relikviákból több mint 2,5 millió forint folyt be az akkori árvízi mentésben részt vevő szendrődi tűzoltók javára.
Az árverés népszerűségére jellemző, hogy a piros Mercedes-Benzre a mai napig 223 licit érkezett, és csaknem 30 ezer felhasználó látogatott el az árverés honlapjára. „A gépjármű nemcsak különleges felszereltsége és műszaki paraméterei miatt vonzó, de a licit nyertese azt is elmondhatja majd magáról, hogy az övé lett az első, értékesítésre szánt magyar Mercedes-Benz” – fogalmaztak a szervezők.
Az online piactér 2008 óta szervez rendszeresen kiemelt karitatív aukciókat. Eddig összesen több mint 50 jótékonysági licit futott a portálon, amelyekből csaknem 21 millió forint gyűlt össze a támogatott szervezetek számára. MTI

 

Fotó:gyartastrend.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek