2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Egy mezőzombori asszony tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint férje akitől több hónapja külön él, az utcán hangosan kiabál, közös gyermekük láthatását követeli és nem hajlandó elmenni a lakás elől.

A bejelentő a helyszínre kiérkező járőröknek elmondta, hogy férje agresszív viselkedése benne, valamint közös gyermekükben is félelmet és riadalmat keltett. Mielőtt a rendőrök a helyszínre érkeztek volna a férfi elment a helyszínről. A felkutatására tett intézkedések hamarosan eredményre vezettek, a szerencsi vasútállomáson igazoltatták a garázda férjet, majd a járőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vételére került sor. Cselekményéért a férfit a Szerencsi Városi Bíróság elzárásra ítélte.

A Tállyai Rendőrőrs szolgálatos körzeti megbízottjai Mád külterületén egy személygépkocsit és annak négy utasát vonták intézkedés alá. Ennek során az autó átvizsgálására is sor került, amikor is a járműből előkerült kb. 50 kg feszítő huzal. A járműben utazók elmondták, hogy a drótot egy leégetett szőlőterületről hozták el, a tulajdonos engedélye nélkül. A helyszín beazonosítása után a négy elkövetőt a járőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vételükre került sor. Cselekményükért a Szerencsi Városi Bíróság egyiküket elzárásra, míg három társát pénzbírság megfizetésére ítélte.

Egy prügyi lakos tett feljelentést a Taktaharkányi Rendőrőrsön, mert lakatlan családi házának ajtaját befeszítették. Az ismeretlen tettes onnan linóleumot és függönyt tulajdonított el, továbbá a villanyradiátorból kiszedte a vezetékeket, valamint a helyiségek falaiból kitépte a kapcsolókat. A két mellék helyiség ajtaját is felfeszítette az elkövető, majd a villanyóra dobozból a dugókat kitépte, valamint a lakásban lévő villany tűzhelyet és a villanyóra ládát is megrongálta. A rendőrök a helyszíni szemlét követően beazonosították a tettest, akinél a házkutatás során feltalálásra és lefoglalásra került több eltulajdonított tárgy. A tolvaj ellen lopás miatt indított eljárást a Taktaharkányi Rendőrőrs.

Megyaszó község körzeti megbízottjai járőrözésük során észlelték, hogy két lakóházból hosszabbító kábellel rácsatlakoztak a villanyoszlop vezetékére. A további vizsgálat során kiderült, hogy az így megszerzett villanyárammal a lakásban lévő fogyasztókat működtették. Az ügyben lopás miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság.

A Szerencsi Rendőrkapitányság ügyeletére telefonos bejelentés érkezett, miszerint Prügyön egy családi háznál betörés van folyamatban és az elkövető menekül éppen a kerítésen keresztül. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy ismeretlen tettes az ablak befeszítését követően hatoltak be a lakatlan ingatlanba és onnan különböző tárgyakat tulajdonítottak el. A forrónyomos intézkedések során beazonosításra került egy helyi lakos, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Elfogását követően őrizetbe vételére került sor.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek