2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Ezúttal a Hidegsoron és környékén élőket ellenőrizte a Hivatal és a szolgáltatók

A Közterület-felügyeleti és Rendészeti osztály, az Egészségügyi és Szociális osztály, a Gyámügyi osztály, az Építési és Környezetvédelmi Hatósági osztály, a Rendőrség, a MIVÍZ Kft, az ÉMÁSZ és a Polgárőrség részletes és átfogó ellenőrzést hajtott végre 2012.04.03-án a Hideg soron és környékén.
A Közterület-felügyelet a lakcímbejelentési és tisztántartási kötelezettségnek megfelelést, az állattartási viszonyokat, a szemétszállítási szerződések meglétét, illegális áram- és vízvételezést, a közegészségügyi állapotokat ellenőrizte, valamint a társosztályok ellenőrzésében végzett segítő-biztosítási közreműködést.

Összesen 186 lakást, illetve háztartást ellenőriztek,  ebből 62 lakásban nem voltak otthon,  5 lakás lakatlan. A területen 49 pincét is ellenőriztek. Összesen ellenőrzött személyek száma 251 fő. Egyéb esetekben az alább felsorolt hiányosságok miatt kezdeményeztek eljárást vagy átiratot:

Lakcím-bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt feljelentés: 17

Szemétszállítási szerződés hiánya miatt, feljelentés: 7

Illegálisnak tűnő áramvételezés miatt intézkedés: 5

MIVÍZ hálózatról lekötés illegális vízvételezés miatt: 1

Köztéri csap szivárgása, folyása miatt hibaelhárítás kezdeményezés: 1

Közterületre kifolyó szennyvíz miatt eljárás kezdeményezés: 1

Állattartási körülmények miatt feljelentés: 3
A terület nagymértékű, illegálisan lerakott szeméttel való szennyezettsége miatt az ingatlantulajdonosok beazonosítása folyamatban van, ezt követően kerül sor velük szemben intézkedésre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek