2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Ovis-sportdélután a tavasz jegyében Kazincbarcikán

Kazincbarcika – 9 tagóvoda, 5-5 három fős csapata versengett a Kazincbarcikai Összevont Óvodák hagyományos családi sportdélutánján.
Idén már 10. alkalommal rendezett ilyen vidám, sportos programot az óvoda testnevelés-munkaközössége, nem véletlenül, hiszen a családi sportdélután minden évben óriási siker.

A versengésbe a hét kazincbarcikai tagóvoda mellett a két „vidéki” intézmény is bekapcsolódott, így a szuhakállói és a sajókazai gyerkőcök is jól mulattak a programon. A csapatokat egy-egy család alkotta; anyuka, apuka, nagymama, nagypapa, vagy testvér és természetesen maga az óvodás kisgyermek. Így aztán tényleg nagy élmény volt mindenkinek a saját szeretteivel együtt versenyezni.

Virág, krumpli és talicska…
Bár a versenyt a Tornacsarnokban rendezték meg, a szervezőket megihlette a gyönyörű tavaszi idő, így a feladatok is ezt idézték. Volt tavaszi nagytakarítás, kertészkedés, virág- és krumpli ültetés, ez utóbbit a „talicskaként funkcionáló” apukák kedvelték a legjobban…  Az ötletesebbnél ötletesebb feladatok gyakran mosolyt csaltak a közönség arcára és még azokéra is, akik egy-egy tréfás feladványt szó szerint „megszenvedtek”, hiszen a közös mozgás csodákra képes! A szervezés és a rendezés minden évben a testnevelés-munkaközösség feladata, s a délután sikerét látva, a pedagógusok idén is nagyszerű munkát végeztek. A sportdélután végén a támogatók – Kazincbarcika Város Önkormányzata és a kistérségi társulás – jóvoltából minden csapat ajándékot kapott, így a gyerekek és hozzátartozóik boldog mosollyal az arcukon, kipirulva, élményekkel gazdagon térhettek haza a tavaszköszöntő sportdélutánról.

Képforrás: O Pont fotó / Pálinkó Gábor

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…