2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Változások a konyhában A jó, a rossz és a szép

A teljes értékű táplálkozás bemutatása, népszerűsítése, ennek betegségmegelőző, illetve egészség helyreállító szerepe lesz a soron következő egészségmegőrző program témája.

 

Az egészségmegőrző programra az Európai Unió által támogatott „Kazincbarcika Veres Péter – Mikszáth Kálmán úti akcióterület rehabilitációja” (ÉMOP-3.1.1/A-2f-2010-0001) elnevezésű projekt keretében kerül sor.
Kazincbarcika Város Önkormányzata 2010-ben részesült vissza nem térítendő támogatásban, mely az Újkazinci városrészen beruházási, képzési és különböző civil szervezeti események megvalósítását teszi lehetővé.
Ennek része az „Egészségmegőrző programok” projektelem, melynek megvalósításában az önkormányzat együttműködő partnere a Teljes Életért Egyesület.

Változtassunk-e táplálkozási szokásainkon?
Mit teszünk, ha a válaszunk nem?
Mit teszünk, ha a válaszunk igen? Mindenki minden pillanatban dönt… Következő vendégünk Kisa Judit dietetikus, akinek a témában már több könyve is megjelent.
A kiváló szakember a teljes értékű táplálkozás bemutatására és népszerűsítésére vállalkozik, és beszél majd arról is, hogy mindennek milyen fontos szerepe van a betegségek megelőzésében, illetve az egészség helyreállításában.

Az előadás címe:
Változások a konyhában

Előadó:
Kisa Judit dietetikus

Ideje:
2012. március 07. (szerda) 16 óra

Helye:
Új közösségi bővítmény
(Kazincbarcika, Csokonai út 3.)

Szeretettel meghívjuk egy kis sütés- főzésre, majd az elkészített egészsé- ges és finom falatok kóstolására!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek