2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Beiskolázási kavalkád a barcikai Pollackban

“Kalandozás a művészet világában” címmel rendeztek beiskolázási programot kazincbarcikai a Pollack Mihály Általános Iskolában.

Az iskolakóstolgató programra a leendő kis-elsősöket és szüleiket várták ezúttal is. A jó hangulatú rendezvényen az iskola diákjai és pedagógusai egy mesét adtak elő, melybe a kis-ovisokat is bevonták. A közös mesélés élménye után az apró kis-kezek szorgoskodni kezdtek, hiszen – némi segítséggel – a vendég apróságok sós pereceket készíthettek, majd ének és tánc következett. A Pollackban legközelebb március 7-én (szerdán) 16.30-tól lesz iskolakóstolgató program. Ekkor “Click & Play” címmel az informatika és az idegen nyelvek világába enged betekintést a házigazda iskola.
A székhelyintézmény Kazinczy Ferenc Tagiskolájába szombaton sportnapra várták a “mozgékonyabb” óvodásokat és szüleiket. A programon résztvevők először a “Csodás állatok – állati csodák” című kreatív pályázat eredményhirdetésén vehettek részt, majd ízelítőt kaptak a sportiskola képzési palettájából, megismerhették sikereiket, értékeiket. Természetesen a sportnapon maguk a vendégek is nyúlcipőt húzhattak; a leendő kis-elsősök a pedagógusokkal együtt vetélkedtek egy játékos sportversenyen, ami óriási sikert aratott. Az intézmény legközelebb nyílt napra várja az érdeklődőket, a “Mondd, szereted az állatokat? című program március 28-án (szerdán) reggel nyolc órakor kezdődik.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek