2024. 07. 1. hétfő

Tihamér, Annamária
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Cél a közbiztonság a hétvégi házas területeken is

A Miskolc Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya 2012. február 08-án bűnmegelőzési céllal közbiztonsági, közlekedési és bűnügyi fokozott ellenőrzést hajt végre Miskolc város környezetében a pingyomi, mályi és nyékládházi hétvégi házas területeken.
Az akcióban a Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrs, Emődi Rendőrőrs járőrei, a főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Osztály, valamint a Forgalom Ellenőrzési Alosztály, illetve a Készenléti Rendőrség tagjai vesznek részt. A rendőrség mellett a területileg illetékes Mezőőri Szolgálat tagjai, illetve hivatásos vadőrök is erősítik jelenlétükkel az ellenőrzést.

A fokozott ellenőrzés célja a területen elkövetett bűncselekmények, szabálysértések, kiemelten a tulajdon elleni szabálysértések elkövetésének megelőzése, megakadályozása, megszakítása. Az akció során a területet a rendőrök és segítőik gyalogosan, gépkocsival és quadokkal járják és minden személyt ellenőriznek.

A Miskolc Rendőrkapitányság ezúton is felhívja az említett területeken élő lakosság figyelmét, hogy minden olyan információt, ami segíthet megőrizni a közbiztonságot, szívesen fogad és felhasznál az ellenőrzés során és a későbbiekben egyaránt.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK. Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek