2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

VI. Fotó poszter pályázat a Vízről

Az MHT BTSz és a ME Műszaki Földtudományi Kara – szponzorok támogatásával – a VÍZ ezernyi arcának, áldásának és kártételeinek, sokirányú felhasználásának bemutatására fotó poszter (saját fotók + magyarázószöveg felhasználásával készített, poszter formájú) pályázatot hirdet:

 

(A Magyar Hidrológiai Társaság Borsodi Területi Szervezete és a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar közös pályázati felhívása a 2012. évi Víz Világnapjára.)

Témák:
1. A VÍZ szakmai szempontból (ivóvíz, fürdővíz, ásványvíz, gyógyvíz, termálvíz és beszerzésük, árvízvédelem,
vizienergia kihasználás, ökológiai vízfelhasználás stb.) történő bemutatása.
2. A VÍZ hangulati szempontból (víz, hó, jég, zúzmara, víznyelő, barlang, cseppkövek, forrás, vízesés, vízi sportok, él_világ a vízben és a víz környezetében stb.) történő bemutatása.
A pályázatot az alábbi kategóriákban írjuk ki:
•    általános és középiskolások részére (sok induló esetén a kategóriát megosztjuk)
•    egyetemi, főiskolai hallgatók és ifjú szakemberek részére 35 éves korhatárig
•    úttörő (korán született) szakemberek részére korhatár nélkül
A pályázati anyag formája:
A/4 vagy A/3 vagy A/2 vagy A/1 méretű, színes vagy fekete-fehér kinyomtatott poszter, minimum 4, maximum 20 képpel (a poszter méretéhez igazítva), minden képhez maximum 1 mondatos magyarázó szöveggel.
A fotó posztert 1-1 példányban kinyomtatva és CD-n vagy e-mailben (vetíthető kép file-ban) is kérjük!
Pályázni csak saját képekkel lehet, egyénileg, vagy több szerző közös munkájával. Egy pályázó, vagy szerző-csoport több pályázatot is beadhat. A poszternek legyen kinyomtatott címe, szerzője, dátuma, s szerepeljen rajta hogy a 2012. évi, MHT Borsodi Területi Szervezet – Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar által kiírt Víz Világnapi pályázatra készült. A pályaművek mellé kérjük mellékelni a pályázó nevét, levelezési címét, telefonszámát, e-mail címét, az oktatási intézmény nevét és hogy melyik kategóriában versenyez.
Díjazás:
Oklevél, pénz és/vagy tárgyjutalom (fürdőbelépő, szállodai vendéglátás, nyomtató, fotópapír, könyvutalvány stb.) kb. 320.000 Ft összértékben.
A legjobb fotó posztereket – számbeli megkötés nélkül – minden lehetséges szakmai rendezvényen be kívánjuk mutatni, (a Területi Szervezet Víz Világnapi rendezvényén, az MHT országos vándorgyűlésén, szakmai diáktalálkozókon, egyetemi rendezvényeken, honlapokon stb.) valamint azokat meg is fogjuk őrizni.
Pályázatok beérkezési határideje: 2012. március 12, 16:00
A pályázatokat dr. Lénárt László részére kell személyesen vagy postai úton eljuttatni. (Miskolci Egyetem, Környezetgazdálkodási Intézet, Hidrogeológiai – Mérnökgeológiai Intézeti Tanszék, 3515 Miskolc – Egyetemváros; hgll@uni-miskolc.hu
A pályázattal kapcsolatban érdeklődni ugyanitt lehet személyesen, vagy telefonon: (46)-565-111/17-26; ill. 06-20-986-3000; www.hidrotanszek.hu)
Az eredményhirdetés a Víz Világnapi rendezvényen lesz 2012. március 22-én, Hidvégardón, melynek pontos idejéről és helyéről a pályázókat külön értesítjük!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…