2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Felhívás Díszoklevél igénylésére

Tisztelt nyugdíjas pedagógusok!
Városunkban nemes hagyomány, hogy a pályán eltöltött esztendők, a kiemelkedő munka elismeréseként ünnepélyes keretek között köszöntjük a Díszoklevélben részesülő pedagógusokat.

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala felhívja a tanár,- tanító és óvónőképző intézetekben végzett hallgatók figyelmét arra, hogy a felsőoktatásról szóló 2005. évi CXXXIX. törvény értelmében a felsőoktatási intézmények 2012-ben is adományozhatnak arany, gyémánt, vas, illetve rubin díszoklevelet azoknak, akik oklevelüket 50, 60, 65, vagy 70 éve szerezték és életpályájuk alapján közmegbecsülésre méltóak.

A díszokleveleket az érdekelteknek kell igényelni, de az adományozást a pedagógus utolsó munkahelye és a társadalmi szervek is kezdeményezhetik.

A kitöltött kérelmeket Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Közoktatási és Sport Osztályára kell beküldeni legkésőbb 2012. február 28-ig (3525 Miskolc, Palóczy u. 1. sz.).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…