2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Két elismert vezető vonul nyugdíjba Kazincbarcikán

Csősz Béláné, a Szociális Szolgáltató Központ, illetve Bazsó Bertalanné, az Ádám Jenő Általános Iskola igazgatója is közalkalmazotti jogviszonyának megszüntetését kérte a legutóbbi munkaterv-szerinti testületi ülésen.

A két elismert és megbecsült vezető évtizedek óta kiemelkedő munkát végez a maga szakterületén. Csősz Béláné 44 éves közalkalmazotti jogviszony és 17 éves intézményvezetői munka után vonul nyugdíjba jövő nyáron. Bazsó Bertalanné közel 20 éve dolgozik intézményvezetőként és 2012-ben már a 40 éves közalkalmazotti jogviszonyt is eléri.
A törvényi előírásoknak megfelelően kérte mindkét vezető közalkalmazotti jogviszonya felmentéssel történő megszüntetését, melyet a képviselő-testület engedélyezett. A két igazgató 8 hónap felmentési idejéből 4 hónapot – 2012. április 15-ig – munkával tölt majd, az ezt követő időszakra viszont – augusztus 16-áig – mentesítették őket a munkavégzés alól. Az önkormányzat nevében Szitka Péter polgármester a testület előtt mondott köszönetet a két búcsúzó igazgatóasszonynak, majd további jó egészséget és boldog nyugdíjas éveket kívánt nekik.

 

 

Képforrás: O Pont fotó: Pálinkó Gábor

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek