2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Sajtófelhívás az egyiptomi buszbaleset érintettjeihez

Sajtófelhívás az egyiptomi buszbaleset érintettjeihez

Szíves támogatásukat kérjük a Nemzeti Segélyvonalon keresztül összegyűlt adományok célba juttatásához, mivel a buszbalesetben érintettek személyiségi jogainak védelme miatt sem az utazási irodától, sem a biztosítóktól, sem a Honvédelmi Minisztériumtól, sem az OEP-től nem kaphatunk érdemi információt az érintettek személyes elérhetőségére vonatkozóan. Ezért az érintetteket csak sajtófelhíváson keresztül tudjuk elérni:
Honfitársaink eddig százötezren hívták a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat, amivel mintegy 25 millió forintot adományoztak az egyiptomi buszbaleset sérültjei és áldozatainak hozzátartozói részére. A gyűjtés november 30-án lezárul, és az összegyűlt pénzadományt a kuratórium döntése alapján közvetlenül juttatjuk el az érintettekhez. Emiatt kérjük a buszbaleset 8 napon túl gyógyuló sérültjeit, valamint az áldozatok egyenes ági hozzátartozóit, hogy a Nemzeti Segélyvonal honlapján (nsv.hu) keresztül, 2011. december 10-ig vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Köszönet szerkesztőségük minden felelősségteljes munkatársának, akik odaadó figyelmükkel eddig is támogatták a rászorultak érdekében folyó gyűjtést.

A Nemzeti Segélyvonal Kuratóriuma:

Écsy Gábor (soros elnök), országos karitász igazgató, Katolikus Karitász
Lehel László igazgató, Magyar Ökumenikus Segélyszervezet
Kozma Imre elnök, Magyar Máltai Szeretetszolgálat
Selymes Erik főigazgató, Magyar Vöröskereszt
Szenczy Sándor elnök, Magyar Baptista Szeretetszolgálat
Dr. Tatár Attila tü. altábornagy, Belügyminisztérium
Debrei Csaba vezérigazgató, Hírtőzsde Holding Zrt.

Utóirat:
A gyűjtés pontos állása, a telefonhívások számának alakulása pillanatról pillanatra követhető a nsv.hu főoldali gyűjtőszámlálóján.
Kapcsolat: Baranyó Csaba ügyvivő       ugyvivo@nsv.hu
(20) 379-3622

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek