2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Miskolci közlekedési hírek

Zöld Nyíl: várható munkálatok az Újgyőri főtér végállomás területén

Az elkövetkező két hétben még az alábbi változások várhatók az Újgyőri főtér végállomás területén:

·          Előreláthatólag 2011. október 21-én, pénteken folytatódnak az útépítési munkálatok a Harmadik utca- Első utca kereszteződésében.

·         Jövő hét elejétől (10.24.) megszűnik a végállomás területén az átmenő gépjármű forgalom behajtási tilalma, így ettől kezdve már igénybe vehetik az autósok ezt az útszakaszt, de ezzel együtt a 30 km/h sebesség korlátozás marad érvényben, mivel a kivitelezési munkák tovább folytatódnak, azonban azok a közúti forgalmat csak kismértékben fogják akadályozni.
Ünnepi közlekedés

Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy 2011. október 22-én, szombaton 9:00-9:40 között ünnepi megemlékezés miatt lezárásra kerül a Zsolcai kapu és a József A. u. egy szakasza, ezért a fenti időszakban terelt útvonalon közlekednek az 1-es, 1A-s, 3-as, 3A-s, 4-es, 7-es, és 32-es járatok. Október 23-án a 44-es és ingyenes járatok nem közlekednek, és a 7-esek sem érintik az Auchan áruházat.

A járatok útvonalai és megállóhelyei a rendezvény ideje alatt:

1-es járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbusz a rendezvény ideje alatt nem érinti az Üteg u., Baross G. u. (Majális-park irányába), Búza tér megállókat. Helyette a Selyemrét, Soltész N. K. u. villamosmegálló, Miskolc Plaza megállókban áll meg.

·         Útvonala Diósgyőr irányába: Tiszai pu. – Baross G. u. – balra Bajcsy Zs. u. – jobbra Ady E. u. – tovább az eredeti útvonalon halad.

·         Útvonala a Tiszai pu. irányába: Szeles u.-ig változatlan – tovább Ady E. u. – balra Bajcsy Zs. u.- Baross G. u. – Tiszai pu.

1A-s járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbusz a rendezvény ideje alatt nem érinti a Bajcsy Zs. u., Búza tér megállót, helyette a Soltész N.K. u. villamosmegállóban és a Miskolc Plaza megállóban áll meg.

·         Útvonala Diósgyőr irányába: Tiszai pu. – Baross G. u. – balra Bajcsy Zs. u. – jobbra Ady E. u. – tovább az eredeti útvonalon halad.

·         Útvonala a Tiszai pu. irányába: Szeles u.-ig változatlan – tovább Ady E. u. – balra Bajcsy Zs. u.- Baross G. u. – Tiszai pu.

3-as és 4-es járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbuszok a rendezvény ideje alatt nem érintik a Bajcsy Zs. u. megállót, helyette a Soltész N.K. u. villamosmegállóban állnak meg.

·         Útvonaluk a Búza tér irányába: a Soltész N. K. u.-ig változatlan – balra Bajcsy Zs. u – jobbra Ady E. u, – Búza tér vá. a VOLÁN pu.-on keresztül.

·         Útvonaluk Szirma és Görömböly irányába: Búza tér – jobbra Zsolcai kapu – balra Ady E. u. – balra Bajcsy Zs. u.- Soltész N. K. u., tovább az eredeti.

3A-as járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbuszok a rendezvény ideje alatt a Martinkertváros irányába nem érintik a Bajcsy Zs.u. megállót, helyette a Soltész N.K. u. villamosmegállóban állnak meg.

·         Útvonaluk a Martinkertváros irányába: Búza tér – jobbra Zsolcai kapu- balra Ady E. u. – balra Bajcsy Zs. u.- Soltész N. K. u., tovább az eredeti.

·         Útvonaluk és megállóhelyeik a Búza tér irányába változatlanok.

7-es járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbuszok a rendezvény ideje alatt a Búza tér irányába nem érintik a Baross G. u. megállót, helyette az Üteg u., Selyemrét megállókban állnak meg.

·         Útvonala a Búza tér irányába: a József A. u.-ig változatlan – balra Baross G. u. – jobbra Bajcsy Zs. u. – jobbra Ady E. u. – Búza tér vá. a VOLÁN pu.-on keresztül.

·         Útvonala Felsőzsolca irányába: Búza tér – jobbra Zsolcai kapu – balra Ady E. u. – balra Bajcsy Zs. u.-balra Baross G. u. – József A. u., tovább változatlan.

32-es járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbuszok a rendezvény ideje alatt a Gömöri pu. irányába a Búza tér megálló helyett a 24-es járat Búza tér megállóhelyén állnak meg. A Malom megállóhely kimarad.

·         Útvonala a Gömöri pu. irányába: Ady E. utcáig változatlan – tovább Szeles u. – Állomás u. – Gömöri pu. vá.

·         Útvonala az Avas kilátó irányába változatlan.
Új megállóhely a 9-es, 19-es, 29-es, 67-es és 68-as járatok vonalán

2011. október 24-től (hétfőtől) a 9-es, 19-es, 29-es, 67-es és 68-as járatok az Újgyőri főtér felől közlekedve, az Újgyőri főtér után megállnak a Vasgyári út megállóhelyen is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek