2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Változik a forgalmi rend Miskolcon

Dayka G. – Kis-Hunyad u. kereszteződés elsőbbségi viszonyának változtatása:
Az eltelt időszak alatt, a Kis-Hunyad utcának a Dayka G. utcai alárendelését a járművezetők nehezen tudták elfogadni. A beérkezett jelzések alapján a járművezetők a régi forgalmi rend visszaállítását igényelték, ezért  2011. október 12-től (szerda) a Kis-Hunyad utca lesz az elsőbbséggel rendelkező út.

A forgalmi rend módosítás kapcsán kérjük a járművezetőket, hogy a kereszteződésben fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Visszaáll a régi forgalmi rend a Görögszőlő u. – Andor utcákban.

A Győri kapuban és az Újgyőri főtéren a villamos vasúti pálya átépítése döntő részben befejeződött, ezért  2011. október 15-től (szombat) a régi forgalmi rend lép érvénybe az Andor – Görögszőlő utcákban, ami a Görögszőlő utca egyirányúsításának megfordítását jelenti. A Görögszőlő utca a Károly utcától a Testvériség utca irányába lesz ismét egyirányú.

Zöld Nyíl: aszfaltozási munkálatok kezdődnek a Baross Gábor utcán

A Zöld Nyíl villamos projekt keretében megkezdődik 2011. október 12-én, szerdán a Baross Gábor utca aszfaltozási munkáinak előkészítése. Az útépítési munkálatok miatt a közúton közlekedők a vágányzónára lesznek terelve a Tüzér utca és a Tiszai pu. előtti körforgalom közötti szakaszon előreláthatólag vasárnapig.

Az aszfaltozás ideje alatt vasárnap reggel 7-9 óra között a villamossal utazóknak hosszabb menetidővel kell számolni, mivel előfordulhat, hogy a járműveknek pár percre meg kell állni az említett szakaszon. Szintén vasárnap 10:00 órától egyvágányú villamosközlekedés lesz a Tiszai pályaudvar és a Selyemrét megállók között, amíg az aszfaltozás befejeződik, így az autósoknak fokozott figyelemmel ajánlott közlekedni a Selyemrét és a Tiszai pályaudvar között, ugyanis a villamosforgalom és az aszfaltozási munkálatok biztosítása érdekében kb. 13:00 óráig lezárásra kerül a Kandó Kálmán téri körforgalom Tiszai pu.-ról Szirma felé vezető ága, illetve a Szinva – Baross utca kereszteződése.

A Szinva utcán a Tiszai pu. felé közlekedők a Szondi – Tüzér – Baross utca; a Tiszai pu-ról Szirma felé közlekedők a Baross – Bajcsy-Zs. E. – Soltész N. K.– Gizella– Vörösmarty utca útvonalon tudnak kerülni.

Az aszfaltozás idején (Vasárnap 10-13 óra) a 8-as autóbuszok a Hűtőház és a Tiszai pu. között szintén terelt útvonalon közlekednek. Ebben az időszakban a Szinva utcában található Hűtőház irányú „Volán” megállóhely ideiglenesen áthelyezésre kerül a Szondi György utca 17. szám közelébe.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…