2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

BM Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokság

A Magyar Rendészeti Sportszövetség (MRS) megbízásából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyerte el a BELÜGYMINISZTÉRIUM 2011. ÉVI ORSZÁGOS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG megrendezését.

A bajnokság ideje, helye: 2011. szeptember 29 – 30. Miskolc DVTK Stadion

A sajtó képviselőit a rendezvényre ezúton tisztelettel meghívjuk.

Felkért fővédnök: Pintér Sándor belügyminiszter

A bajnokság védnökei: Dr. Kontrát Károly parlamenti államtitkár, az MRS elnöke, dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok megyei főkapitány,Simon Géza ORFK RSZKK igazgatója, MRS ügyvezető elnöke

A bajnokság résztvevői:         

A Belügyminisztérium irányítása alá tartozó szervek bajnokságain indulási jogot szerzett csapatok:

BM tanintézeti bajnokság I – II. helyezettjei

Rendőr Országos Bajnokság     I – VI. helyezettjei

Büntetés-végrehajtási Országos Bajnokság        I – III. helyezettjei

Katasztrófavédelem      I – III. helyezettjei

Minisztériumi Szervek Bajnokságának I. helyezettje

Rendező szerv csapata

A bajnokság lebonyolítása:     Vegyes rendszerben, a csoportmérkőzések (4 x 4-es csoportokban) körmérkőzéses formában, a helyosztók egyenes kiesés rendszerben (az I – XVI. helyezések eldöntéséig).

Mérkőzések ideje:         2 x 15 perc.

Az induló csapatok létszámának megfelelően 4 selejtező (A, B, C, D) csoport kerül kialakításra (kiemeléses rendszerben). A csapatok körmérkőzéseken döntik el a csoportokon belüli sorrendet. A győztes csapat 3 pontot kap. Döntetlen esetén 3 – 3 büntetőrúgás értékesítésével (egyenlőség esetén tovább az első hibázásig) döntjük el a győztes kilétét. A büntetőpárbajban győztes csapat 2 pontot, míg a vesztes 1 pontot kap. A csoportmérkőzések során kialakult sorrendet a szerzett pontszámok alapján kell megállapítani. Az azonos pontszám esetén az alábbi sorrend dönt (kettő vagy három csapat esetén kialakult holtversenynél):

– egymás ellen játszott mérkőzések pontkülönbsége,

– egymás ellen játszott mérkőzések gólkülönbsége,

– egymás ellen játszott mérkőzéseken lőtt több gól,

– a csoportmérkőzések gólkülönbsége,

– a csoportmérkőzéseken lőtt több gól,

– sorsolás.

A csoportmérkőzések mind a négy pályán azonos időpontokban kezdődnek és kb. azonos időpontban kell, hogy véget érjenek. A csoportmérkőzések végén a végleges helyezések kihirdetéséig az érintett csapatok nem hagyhatják el a pályát!

A csoportok első és második helyezettjei az I – VIII., a csoportok harmadik és negyedik helyezettjei  IX.-XVI. bajnoki helyezésekért mérkőznek tovább, kieséses rendszerben.  Az A csoport győztese a B csoport második helyezettjével, a C csoport győztes a D csoport második helyezettjével, a B csoport győztese az A csoport második helyezettjével, a D csoport győztese a C csoport második helyezettjével  mérkőzik először az I.-VIII. helyekért.  Az A csoport harmadikja a B negyedik helyezettjével, a C csoport harmadikja a D csoport negyedik helyezettjével, a B csoport harmadikja az A csoport negyedik helyezettjével, a D harmadikja a C csoport negyedik helyezettjével  mérkőzik először a IX.-XVI. helyekért.   A győztesek az előkelőbb, a vesztesek a szerényebb helyezésekért küzdenek tovább. Döntetlen eredmény esetén 3 – 3 büntetőrúgás dönt.

A csapatok selejtező csoportokba történő sorsolása a technikai értekezleten kerül lebonyolításra.  A mérkőzések menetét és időrendjét a sorsoláson kapják meg a csapatvezetők.

Pályák: A mérkőzések azonos helyszínen, 4 db műfüves pályán kerülnek megrendezésre. A pályák megfelelnek a kispályás labdarúgás szabályai által meghatározott méretnek (20 m x 40 m)!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…