2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Zöld Nyíl: megkezdődik a pályaépítés a Diósgyőri végállomástól is!

Az MVK Zrt. Projekt Igazgatósága tájékoztatja az utazóközönséget és a közúton közlekedőket, hogy 2011. szeptember 29-én, csütörtökön megkezdődik villamospálya építése a jelenlegi Diósgyőri végállomástól Felső-Majláth irányába, ezért változik a forgalmi rend.
A Névtelen utcától (a Diósgyőri végállomástól) a Bölcs utcáig félpályás útlezárás lesz jelzőlámpás irányítással. A gyalogosok számára a Nagy Lajos Király útnál és a Puskás Tivadar utcánál lesz gyalogátkelőhely kijelölve. Ezzel párhuzamosan a parkolási lehetőség korlátozva lesz az Árpád úti lakótelep Bölcs utca és Puskás Tivadar utca közötti szakaszán a helyszínen zajló munkálatok miatt. A parkoló megközelíthetősége továbbra is biztosított lesz, a belváros felőli harmadik bejáraton (Batsányi J. utcán) keresztül.

Utasainkat érintő változás a bevezetésre kerülő új rend kapcsán, hogy a jelenlegi diósgyőri végállomáson, az 5-ös 15-ös autóbuszok felszállóhelye áthelyezésre kerül az 1-es, 1A-s autóbuszok Felső-Majláth irányú megállójához.

A fenti forgalmi rend a pályaépítés végéig marad érvényben, előreláthatólag az év végéig. A munkálatokkal és a forgalmi korlátozással kapcsolatban továbbra is kérjük a miskolciak megértését és türelmét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…