2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lomtalanítás Szikszón

Az utcamenedzseri program keretében július 26 és 27-én lomtalanítási akciót szerveznek Szikszón- tudtuk meg  Takács Lászlóné, Szikszó alpolgármesterétől.

A nyári szemétszüret második programja ez az akció, amelyet a szolgáltató Cirkont Zrt segítségével valósítanak meg.
Takács Lászlóné arról beszélt: Szikszón eddig soha sem tartottak még lomtalanítást. Erre most azért is van szüksége a városnak,  ,mert a tavalyi árvíz után nagy sok portán még midig őriznek az árvíz során használhatatlanná vált tárgyakat. Főleg az időseknél, az autóval nem rendelkező családoknál gond az elszállítás, amelyre megoldást kínál ez a mostani ingyenes begyűjtés.
Az utcamenedzsereken keresztül  és szórólapok segítségével tájékoztatta az önkormányzat a szikszóikat a lehetőségről. Fontos információ, hogy 26-án és 27-én a Cirkont szemétgyűjtő járatoknak megfelelően zajlik majd az akció reggel hat órától. A lakosságot arra kérik, hogy dobozokba, zsákokba helyezzék ki a használhatatlanná vált kisebb tárgyaikat, hogy megkönnyítsék a gyűjtők munkáját. Fontos tudnivaló az is, hogy elektromos, veszélyes hulladékot , építési törmeléket ne rakjanak ki. Ezeknek az anyagoknak az elhelyezésére a Cirkont Zrt egy hulladékudvart hoz létre hamarosan a városban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek