2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Egy jó nyaralóhelyről: Pataki Zita, Dolly, és Ganxsta Zolee!

Egy jó nyaralóhelyről: Pataki Zita, Dolly, és Ganxsta Zolee!

Pataki Zita: „Ahol ősszel voltam nyaralni legutóbb, az Nápolytól délre az Amalfi-part – szerintem a világ egyik leggyönyörűbb útszakasza -, ajánlom bárkinek. Motorral a legfantasztikusabb élmény. Testközelből érezni a szelet, miközben bal oldalon ott vannak a hegyek, jobb oldalon a tenger, és a kacskaringókon szépen lassan végig megy az ember…

 

Most, hogyha tehetném, akkor Új-Zélandra mennék. Nem jártam még ott, nagyon régi vágyam Ausztrália és Új-Zéland.

Szerencsém volt, mert a nagyszüleim egy olyan tájegységen laktak, ahol Koltai Róbert már filmet is készített – olyan egyszerű, szép, klasszikus a táj. Ez a Holt-Tiszánál van, Tiszalúcon – Miskolc és Szerencs között. Nagyon szeretek oda most is visszamenni, holott a nagyszüleim már nem is élnek. Nagy utazó vagyok Magyarországon belül, egy vízitúra nagyon szép tud lenni bármelyik magyar folyón. Tervezek idén nyáron is olyat, hogy evezünk, kikötünk, sátor, bogrács, másnap tovább. Ha fúj, ha esik, akkor is – az ilyet én nagyon szeretem.”

 

Dolly: „Talán a legemlékezetesebb nyaralásunk az egy hónapig tartó ausztrál turné volt. Ez tulajdonképpen egy telelés volt, mert december 30-án értünk oda. Nagyon kellemes a hőmérséklet tavasszal és ősszel, és olyankor az óceán is csodálatos. Voltam én már sokfelé, de Ausztrália mindentől elüt – valahogy az egész atmoszférája különleges. Úgy érzem, sokkal jobban vigyáznak a környezetükre, óvják – nem láttam szemetet az utcán.

Gyermekkorban a legcsodálatosabb nyaralások Balatonföldvár és környékén voltak. Négy éves koromtól ott nyaraltunk minden nyáron, rosszalkodtunk amennyire lehet – állandóan a vízben voltunk.”

 

 

Ganxsta Zolee: „Buenos Aires, és Helsinki – ez a két kedvenc helyem. Buenos Aires pont télen jó, mert akkor ott nyár van. Úgy terveztem annak idején, hogy fél évet Argentínában kellene tölteni, amikor ott nyár van, és utána a másik fél év Helsinki.

Nem voltunk nagyon kirándulós család, mi inkább Balatonoztunk. A nyaralás úgy nézett ki, hogy lementünk a Balatonra, akkor még volt a Vidám Színpadnak egy üdülője – Apám ott volt a Vidám Színpadon -, és akkor azt megkaptuk, ott lottyadtunk. Széplak felsőn volt ez egészen pontosan – nagyon szerettem ott lenni.”

 

Molnár Szabolcs


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…