2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Új igazgató a BMW Magyarország KFT. élén

A 38 éves francia szakember a karrierjét Németországban folytató Henning Putzke-t váltja a bajor márka hazai leányvállalatának élén.

Paul de Courtois lett a BMW Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatója. Az eddigi ügyvezető, Henning Putzke a BMW Magyarországnál eltöltött öt sikeres év után a cégcsoport németországi részlegénél folytatja karrierjét.
A szakember a párizsi Dauphine egyetemen, és külföldi csereprogramok keretében Oxfordban, valamint Berlinben végezte tanulmányait marketing és gazdasági informatika szakon, majd elemzőként a BMW franciaországi leányvállalatánál helyezkedett el 1997-ben. Courtois 2004-ig dolgozott szülőhazájában, ahol projektvezető és sales manager pozíciókat töltött be a vállalatnál, majd a BMW müncheni központjába került, ahol az afrikai, a karibi és a kelet-európai régió piacaiért felelt. A szakember irányítása alatt indult be a MINI modellek hivatalos forgalmazása Tunéziában és Algériában, az általa irányított régiókban pedig az átlagnál nagyobb, mintegy 25%-os eladás növekedés volt kimutatható a 2010-es évben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek