2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Külföldi turnén a Bohemian Betyars

Friss lemezanyagával indul egy hatállomásos turnéra az etno-ska-punk hazai reprezentánsa, a Bohemian Betyars. De előtte még, május 27-én, a Dürer-kertben mutatják be legújabb lemezüket.

Bécs, Graz, München, Berlin, Drezda és Rostock folk-punk rajongó közönségét indul meghóditani a miskolci Bohemian Betyars. A hat állomást hat nap alatt járja végig a csapat. A feszített tempó végén, a rostocki Nuevo Sol Fesztiválon – többek mellett – lengyel, dán, mexikói, spanyol, olasz és kolumbiai etno-ska-punk bandák között képviselik Magyarországot.

A turné május 30-án indul, előtte – május 27-én – a Dürer kertben ismerhetjük meg mi is a Betyárok első és legfrissebb lemezanyagát. “Végre, nem kevés fáradsággal, izzadtsággal, és munkával elkészült a legelső nagylemezünk! Ennek örömére szerveztük ezt a lemezbemutató koncertet a Dürer-kertben. Ezennel lezárhatjuk a zenekar első két éves korszakát. Nagylemezes együttes lettünk. Szerencsére elfogadta meghívásunkat a méltán híres SKAtch zenekar, a szintén lemezt bemutató Csibor és Dj Superstereo is, hogy együtt éltessük az örömzenét. A hangulat adott, a bor bekészítve, hegedű behangolva, a lányok feltüzelve. Mi már nagyon várjuk.” – mondta Palágyi Máté, a zenekar hegedűse. A lemezbemutatóra a beugró mindössze 800 forint.

Program:

20:00 – Kapunyitás

20:30 – SKAtch Zenekar

21:30 – Csibor

22:30 – Bohemian Betyars

24:00 – Dj SuperStereo Balkan Set


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek