2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Éltető Daniella Törökországban – Egyetlen magyar nőként a Muay Thai EB-én

Éltető Daniella Törökországban – Egyetlen magyar nőként a Muay Thai EB-én

A magyarok közül egyetlen nőként indult útnak Éltető Daniella az április 23-án kezdődő IFMA Európa Bajnokságra. A kontinensviadalt a törökországi Antalyában tartják, a tizenöt éves tokaji lány a juniorok között indul a -60 kilogrammos kategóriában.

A kickboxban már korosztályos világbajnoki címet szerző Daniella kemény felkészülésen van túl, az elmúlt pár hétben Rehák György szövetségi kapitány budapesti klubjában is gyakorolt, de Bódi István kyokushin mester sátoraljaújhelyi szemináriumán is részt vett.

– Úgy érzem az állóképességem is rendben van, mivel a nagy megterhelések ellenére pár másodperc alatt regenerálódom. A kategóriámban és korcsoportomban sokan lesznek, most is a kelet-európai és az arab országok a dominánsak. Sok küzdelem vár rám, de emiatt egyáltalán nem aggódom – mondta Daniella, akire a törökországi EB-n háromszor kétpercnyi küzdelmek várnak a thai boksz szabályrendszerében.

A tokaji amazon mellett Zentai Máté, Habash Antoine, Muskotály Bálint és Marlók Solt vesz részt a kontinensviadalon Rehák György szövetségi kapitány csapatában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek