2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Áldásukat adták a készülő Bruce Lee-sorozatra a sztár testvérei
MSI NETON AP1900-02HU

Áldásukat adták a készülő Bruce Lee-sorozatra a sztár testvérei

MSI NETON AP1900-02HUBruce Lee nővére és öccse áldását adta arra a készülő kínai filmsorozatra, amelyet fiatalon elhunyt testvérük életéről forgatnak. Mint mondták: történelmileg teljesen hiteles produkciót szeretnének látni a kungfusztárról. Phoebe Lee és Robert Lee hétfőn beszélt a filmsorozatról egy pekingi emlékünnepségen, amelyet a 32 esztendős korában váratlanul elhunyt Bruce Lee halálának 36. évfordulója alkalmából rendeztek. Manfred Wong producer bejelentette, hogy legalább három részesre tervezik a vállalkozást. Az első epizód Lee kamaszéveivel foglalkozna, de nagyobb hangsúlyt kapna a harcművész színész felnőtt személyisége.

 
„Lesz kungfu is. De fontosabb a valódi Bruce Lee bemutatása. Hogy milyen a valódi Bruce Lee? Nagyon humoros volt. Kötelességtudó volt a szüleivel szemben. Nagyon kedves volt a családjához” – idézte Wong szavait a Sina.com kínai hírportál.

„Egy csomó könyvet olvastunk és filmet láttunk már róla, de sok volt bennük a pontatlanság” – mesélte a sztár öccse.

„Elmúltam hetvenéves. Öreg vagyok. Szeretnék tenni valamit az öcsémért – meg akarom ismertetni Bruce Lee élettörténetét” – magyarázta Phoebe Lee.

Egyelőre nem derült ki, hogy ki fogja játszani az akciósztár szerepét, akinek filmjeit – köztük A Sárkány útját vagy utolsó produkcióját, A Sárkány közbelépet – kultikus tisztelet övezi.

Közben a hongkongi hatóságok tervpályázatot írtak ki a színész egykori házának múzeummá alakítására. A bbc.co.uk brit hírportál keddi jelentése szerint Lee lánya, Shannon Lee és egy építészekből álló szakértőbizottság dönt majd a győztesről. Az eredményhirdetés novembere vagy decemberre várható.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…