2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Elveszett tincse nyomában Kozso, az Ámokfutók frontembere

Elveszett tincse nyomában Kozso, az Ámokfutók frontembere

Kozso, a sztárproducer, rátalált rég elvesztett hajtincsére. Pont 10 éve egy jótékonysági árverés részese volt a Szomorú Szamuráj által legendássá váló jelkép, amelyért közel 1,5 millió forintot adtak, és ez az összeg az egyik budapesti gyermekklinika részére folyt be.

Kozso most felkerekedik és utánajár, hol is lehet a rég nem látott ereklye. Az internetnek köszönhetően ugyanis jelentkezett az a rajongó, aki azóta is féltve őrzi Kozso egyik „testrészét”.

A zenei producer és kitűnő zenész a napokban töltötte 41. születésnapját, ez alkalomból merült fel az ötlet, hogy egy kis értékelést készítsen az elmúlt 19 évről, amelyet a zenei pályán töltött.

Karrierjét az Alvajárókkal kezdte, majd megalapította az Ámokfutókat. Azóta több, mint 22 zenei produkció kitalálója volt, olyan csapatoké, mint például a Shygys, a Betsiák, a Picasso Branch, vagy épp az All 4 Love. Karrierje azóta is töretlen, néhány hete látott napvilágot az új albumról a „Nem számít” című sláger várományos dal videoklipje, amelyben a gyönyörű Keira is feltűnik.

Születésnapi fogadalomként pedig elhatározta, hogy újra visszatér a produceri munkához, és egy új szuper női popcsapatot hoz össze.

Aki tehát kedvet érez ahhoz, hogy kipróbálja magát, ezen a linken minden fontos információt megtudhat. Az Ámokfutók frontemberének ebben a híres Kozso-tincs is segíteni fog, amelyet most már szerencsehozó talizmánként tart majd magánál.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek