2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Meseíró pályázat

„Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy nemzeti park, ahol működött egy oktatóközpont. Ide rengeteg gyermek járt játszani, tanulni, alkotni. Nagy gyerekek és egészen kicsik is megfordultak itt. Ezek az apróságok mindig mesét akartak hallgatni. Az itt dolgozó felnőttek olvastak nekik sok-sok mesét, a gyerekek hallgatták, hallgatták, a felnőttek olvastak, olvastak, de egyszer csak elfogytak a mesék … ”

Ezért kérjük a mesekedvelő diákokat, hogy ragadjanak tollat. A Kúria Oktatóközpont honlapján ( www.kuriaoktatokozpont.hu, ezen belül az Ötlettár Képtárában) található számtalan szalamandrás kifestő. Kérünk benneteket, válasszatok egy képet és írjatok hozzá egy mesét. A legérdekesebb meséket díjazzuk és a kiszínezendő szalamandra kép mellett, egy kifestő formájában fogjuk megjelentetni.
Beküldési cím: A meséket az Oktatóközpont e-mail címére várjuk: anp.oktatas@index.hu.
Beküldési határidő: 2011. március 1.
Formai követelmények: maximum egy oldal terjedelem (kb. 4000 karakter), 12-es Times New Roman betűtípus. A munkák mellett kérjük feltüntetni az alkotó nevét, osztályát, iskoláját és hogy melyik kép mellé írta a mesét (pl. távcsövező szalamandra).
Jó munkát kívánunk!
Üdvözlettel: Piller Enikő környezeti nevelési munkatárs (Kúria Oktatóközpont, Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság 3758 Jósvafő, Táncsics u. 1. Tel.: (48) 350 056 Fax: (48) 350 006 anp.oktatas@index.hu, www.anp.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek