2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Új vezetők a Miskolc Holding tagvállalatainak élén

Dr. Kriza Ákos polgármester, és Márkus Zsolt Endre elnök-vezérigazgató, hétfőn sajtótájékoztatót tartott a miskolci Városházán arról, hogy lecserélik a Miskolc Holding minden tagvállalatának vezetőjét. Így hétfőn felállították az igazgatókat, ma pedig már be is töltötték a Miskolc Holdig tagvállalatainak vezetői posztjait.

Kiszivárgott információk szerint a  MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft.élére Vécsi György került, aki korábban az AES-nél dolgozott,a MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. élén Dr. Nagy Szabolcs kezdi meg a munkát, majd 2011. január 15-től Szélyes Domonkos lesz az igazgató,a Miskolci Turisztikai Kft.-hez Czinkné Sztán Anikót nevezték ki, akit a tapolcai Kalandtúra Park tulajdonosaként ismerhettek a miskolciak, a MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft.élén újra Vojtilla László áll, míg az AVE igazgatója Molnár Attila lett, aki egykor a Vadaspark vezetője volt, az MVK Zrt.élén jelenleg Egész Emil, a cég eddigi általános igazgatója áll, a Szocio-Produkt Kft.-t Halász Rózsa, a város egykori alpolgármestere vezeti, míg a RégióPark és a Városgazda Kft. összevont igazgatói székébe Ott Antalt nevezték ki, aki szintén vezette már korábban ezt a céget.

Kriza Ákos polgármester ígérete szerint, jövő hétfőn be is mutatják majd az új vezetőket, egy újabb sajtótájékoztató keretében a miskolci Városházán.

 

– obe-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…