2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Még az idén tető alá kerül a tanszálloda – a fűtőházi kémény megmarad

A kivitelező Strabag Zrt. úgy tervezi, hogy még az idén tető alá helyezi a Kereskedelmi és Idegenforgalmi Középiskola tőszomszédságában épülő tanszállodát Tokajban. A munkálatok jó ütemben haladnak, noha a kivitelező számos akadállyal nézett szembe. Így az épület felett haladó 20 KV-os nagyfeszültségi vezeték kiváltásának tervezése, engedélyezése, kivitelezése, a volt katonai objektum nem várt mértékben erős födémszerkezete.

A „vénasszonyok nyara” és a jó építésszervezés kedvez az építkezésnek. A kivitelező a tél folyamán csakis a szakipari munkálatokkal akar foglalkozni. Úgy tűnik, hogy ennek minden esélye megvan. A Kereskedelmi és Idegenforgalmi Középiskola vezetése abban bizakodik, hogy a szálloda a júliusi szezonnyitásra már fogadhatja a vendégeket a Bodrog partján. Tokaj új, kisebb méretű szállodája – annak ellenére, hogy háromcsillagos besorolású – a turisták minden igényét képes lesz kielégíteni. Befogadóképessége 60 ágy. Az egykori fűtőház kéményét a tervező a tervben meghagyta, egyfelől PR-célokból, másfelől meglepetések kiaknázására.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…