2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

*Indul az LMP TV*

A Lehet Más a Politika az országgyűlési választások előtt indított online videós fogadóórát rendszeresítve elindítja az LMP TV-t.  Az élőben követhető műsorban a párt politikusai, szakértői és jelöltjei válaszolnak az érdeklődők kérdéseire. Az adások utólag is elérhetők lesznek.

Az LMP TV első adása szeptember 21-én 15.00 órakor egy online sajtótájékoztatóval indul, majd bő egy órán keresztül Jávor Benedek főpolgármester-jelöltet kérdezhetik a választók. Azt követően, 16.30-tól 18.00 óráig Hanzély Ákost, az LMP budapesti listájának 4. helyén szereplő jelöltjét, majd 20.00 óráig Simon Gergelyt a lista 5. jelöltjét, Kaufer Virág országgyűlési képviselőt, szigetszentmiklósi polgármesterjelöltet, és Cake Olivio VI. kerületi polgármesterjelöltet kérdezhetik.
A beszélgetéseket házigazdaként Tordai Bence és Csiba Katalin választmányi szóvivők moderálják, a mai napon és a későbbiekben egyaránt. Az LMP TV vendégei az önkormányzati kampány hátralévő időszakában minden
este 18.00 és 20.00 óra között várják a választók kérdéseit, a választásokat követően pedig a parlamenti frakció munkájáról érdeklődhetnek a nézők, hiszen az ökopárt nem az emberek helyett, hanem velük együtt akar politikát csinálni. Szüksége van mindenki tudására, véleményére, és hisz az aktív és folyamatos párbeszédben, mert ez tartja féken és ébren a politikát.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek