2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A SZEME is reagál

Hircsu Ákos, a Szemléletváltást Miskolcon Egyesület (SZEME) elnökének sajtóközleménye:

„A Szemléletváltást Miskolcon Egyesület nem ért egyet Káli Sándor polgármester ma délutáni felvetésével, hogy halasszák el az őszi önkormányzati választásokat! Erre egyébként jogilag sincs lehetőség! Ez nem megoldás, csak a MSZP választási vereségének elodázása! Az egyesület már korábban is többször felhívta figyelmet az önkormányzati választásokkal kapcsolatban kialakult lehetetlen helyzetre, de mindezidáig senki nem foglalkozott érdemben a probléma megoldásával, ehelyett mindig csak újabbakat generáltak!

A SZEME nevetségesnek tartja ezt a fajta politikai manipulációt, amiből tisztán látszik, hogy mind a városvezetés, mind pedig a FIDESZ jelentősen meggyengültek Miskolcon. Az egyesület szerint így nem választókörzetek, hanem politikai érdekhatárok alakulnak ki a városban, ami alkotmányellenes, jogsértő és tarthatatlan!

A Szemléletváltást Miskolcon Egyesület éppen ezért felszólítja mind a FIDESZ-t, mind pedig a szocialista többségű városvezetést, hogy vessen véget a szánalmas politikai acsarkodásnak és, ehelyett inkább a miskolciak égető problémáival, a munkahelyteremtéssel, a fiatalok elvándorlásának megelőzésével és egy élhetőbb Miskolc felépítésén dolgozzanak, amire egyébként az elmúlt években lett volna lehetőségük, de nem tették! Ez pedig mindannyiunk érdeke kellene, hogy legyen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek