2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Várják az adományozók jelentkezését

Közleményben fejezte ki köszönetét Molnár Oszkár polgármester mindazoknak, akik az árvíz sújtotta edelényiek segítségére siettek az elmúlt hetekben. Rövidesen megkezdik a homokzsákjegyek postázását, ám több adományozó nem tüntette fel adatait. Ezért várják a jelentkezésüket. A közlemény szövege itt olvasható.

„Városunk árvízkárosultjai nevében köszönetet mondok mindazoknak, akik adományukkal lehetővé tették, hogy a bajba jutott edelényieknek 100 ezer forint egyszeri támogatást tudott nyújtani önkormányzatunk, illetve a júniusi ivóvíz-, csatorna- és szemétszállítási díjukat át tudtuk vállalni, az egyéb felajánlásokat ki tudtuk és tudjuk szállítani nekik.

Pénzügyi osztályunk rövidesen végez a pénzadományt felajánlók listájának az elkészítésével, azt követően megkezdjük a homokzsákjegyek kipostázását. Több esetben azonban az adományozó nem tüntette fel nevét és címét az átutaláskor. Ezért kérem, hogy a zsákjegy eljuttatása végett keressék fel a 48/524-100-as telefonszámon a pénzügyi osztályt.

Az elkülönített számlánkra érkező további pénzadományokból már csak azok részesülhetnek, akiknél a lakótérbe is betört az árvíz. Az egyéb hozzánk érkezett adományok szétosztását folyamatosan végzi az érintett utcákban lakókból alakult adományosztó bizottság.”

Köszönettel:
Molnár Oszkár
Edelény polgármestere

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek