2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„A munkahelyteremtés polgármestere kívánok lenni!”

Mondta dr. Kriza Ákos, a Fidesz-KDNP miskolci polgármesterjelöltje pénteki,bemutatkozó sajtótájékoztatóján, majd így folytatta: „Biztonság, élhető város csak ott van, ahol van munkahely.”

Dr. Kriza Ákos 45 éves, orvos-közgazdász, egészségügyi menedzser, a miskolci MÁV- Rendelőintézet orvos-igazgatója. Nős, két gyermek édesapja.2006-ban már indult a polgármesteri székért Miskolcon.

A jelöltet dr. Zsiga Marcell, a Fidesz országgyűlési képviselője mutatta be.A képviselő szerint  akkor lesz teljes a változás Magyarországon, ha a helyhatósági választásokon is sikerül nyernie a polgári oldalnak. Ehhez találta meg a Fidesz és a KDNP a tökéletes jelöltet dr. Kriza Ákos személyében.  Molnár Péter, a KDNP önkormányzati képviselője is jelen volt, s pártja  támogatásáról biztosította a jelöltet.

Dr. Kriza Ákos beszédében nyomatékosította, A Fidesz és a kormány stratégiai fontosságúnak tartja Miskolc fejlődését. Ezért a pártvezetés és a helyi Fidesz szervezete közösen állított össze egy olyan csapatot, amely tudja: hogyan mozdítható ki Miskolc jelenlegi, válságos helyzetéből, illetve miként válhat a leggyorsabban fejlődő városok egyikévé.Programjuk központjában a munkahelyteremtés, a biztonság és az élhető város megteremtése áll.

A polgármesterjelölt hangsúlyozta, hogy a részletes program a kampány idején készül a miskolciak bevonásával, megkérdezésével. Ezt szolgálja a „Fontos nekünk” elnevezéssel útjára induló konzultáció sorozat, mely során Igyekeznek összegyűjteni az itt élők elképzeléseit, javaslatait. A konzultáció eredményeit a programjába tervezi beilleszteni. Jelezte, a „Fontos nekünk” kezdeményezés nem egyszeri esemény lesz, megválasztása esetén ez a konzultációsorozat szolgálja majd a folyamatos kapcsolattartást a miskolciakkal.
Beszéde végén Móricz Zsigmondot idézte, aki egykor a legnagyobb jövőjű magyar városnak nevezte Miskolcot. Ő a messziről jött vendég meglátta, hogy micsoda lehetőségek rejlenek a városban. Mint mondta:”Húsz évvel ezelőtt Én is messziről érkeztem ide,mint annyi más Én is észrevettem a város adottságait. Miskolciként nem csupán itt akarok élni, de éltetni is akarom ezt a várost.” -obe-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek