2024. 06. 30. vasárnap

Pál
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Mikor használjunk pisztolyt airsoftozás közben?

Mikor használjunk pisztolyt airsoftozás közben?

Az airsoft világa igencsak változatos. A terepen ahány katona, annyiféle játékstílus találkozik egymással. Vannak, akik a mesterlövészet csínját-bínját sajátítják el, mások a Rambo-filmekből merítenek ihletet, megint mások pedig újabb és újabb technikák alapján próbálják megalkotni a győztes stratégiát.

Van azonban, ami örök, és lényegében mindenki készletében megtalálható: ez pedig a pisztoly. Az Airsoftplaza.hu pisztolyok és pisztolymarkolatok széles tárházát kínálja az airsoft játékosok számára. A fegyverek pedig akár online is megrendelhetőek azonnal raktárról, vagy személyesen is megvásárolhatóak a budapesti boltban.

A pisztoly, ami mindig jó, ha kéznél van

A pisztoly igazi kakukktojás, és közben mégsem az. Airsoftozás közben ugyanis olyan fegyverről van szó, ami ha nem is az elsődleges eszköz a katona kezében, mégis ott lapul a zsebekben – jó esetben.

Rendkívül hasznos, már-már elengedhetetlen fegyver ugyanis közelharci szituációkban, de akkor is jól jön, ha a főfegyver meghibásodik, illetve kifogy belőle a lőszer vagy egyéb probléma adódik.

A pisztoly könnyű és kompakt, praktikus mérete által előránthatjuk gyorsan és hatékonyan azt szűk helyeken vagy sűrű helyzet közepette is, amikor a nagyobb fegyverekkel már nehéz lenne bármit is kezdeni. Gyorsabb és hatékonyabb célzást és tüzelést is tesznek lehetővé, ami “életmentő” lehet egy-egy váratlan szituációban és helyzetben.

Pisztolymarkolatokkal a kényelmesebb kezeléshez és célzáshoz

A pisztolynak is megvannak a maga kiegészítő és tartozékai, amivel “építhetjük” a fegyvert. Ilyen például a markolat is, ami a pontos és stabil célzás alapja. A mai ergonomikus markolatok pedig csökkentik a kéz fáradását, biztosabb fogást biztosítanak, és a lövés pontossági aránya is magasabb lesz.

Egyes típusok akár csúszásmentes bevonattal is rendelkeznek, így még izzadt kézzel is megfelelő tapadást nyújtanak, hogy mindig készen álljunk a gyors és pontos lövések leadására.

Az airsoft pisztolymarkolat elsődleges célja tehát a fegyver kényelmes kezelésének biztosítása és a célzás segítése. Az elérhető típusok között pedig számos variáció fellelhető. Választhatunk szín, méret és minta szerint is. Egyeseknek közülük behajtható markolata van, de léteznek ún. taktikai markolatok is, melyek a hosszabb játékok során lehetnek nagyon praktikusak.

Pisztolyok és egyéb airsoft fegyverek beszerzése webáruházból vagy személyesen

Az Airsoftplaza.hu széles kínálatában pisztolyok, azokhoz tartozó markolatok és egyéb airsoft fegyverek, tartozékok és kiegészítők is fellelhetőek. A kezdők számára akár lehetőség van teljes szettet is vásárolni, ami magában foglalja a főfegyvert, a pisztolyt és az egyéb hasznos kiegészítőket is. Az adott eszköz szakszerű alkalmazásáról pedig a termékleírásokban is lehet tájékozódni./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek