2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Átadták az új medencét

Tegnap délelőtt hivatalosan is átadták a termálfürdő új gyógyvizes medencéjét. A TiszaSzolg 2004 Kft. a teljes beruházási program első részeként valósította meg a minden igényt kielégítő medencét.

Az új létesítmény egy 242 m2 vízfelületű, töltő-ürítő rendszerű, csak nyáron üzemeltetett gyógyvizes ülőmedence és az ahhoz kapcsolódó zuhanyok, padok, térburkolatok együtteséből, és a medencével összeépített nap- és esővédő tetőkből áll.

A medencében lépcsőkön tudjuk megközelíteni a kis szigetek körül lévő masszázs- és pezsgőpadokat, pezsgőágyakat, nyakzuhanyokat. A létesítmény műszaki átadása májusban megtörtént, tegnap pedig a fürdőzni vágyók is birtokba vehették a termálfürdő új, gyógyvizes medencéjét. Ez a fejlesztés első üteme.
Rövidesen megkezdődik a II. és III. ütem, amelyben bővítik az élménycsarnokot, kalandmedencét építenek, és egy új, 300 férőhelyes öltözőt, valamint egy szaunaparkot. Ehhez az ütemhez kapcsolódik még egy új bejárati épület megépítése a Szederkényi útról. Ez megszünteti a zsúfoltságot a belépéskor a főszezonban.A teljes beruházás összköltsége 1.437. 114.000 Ft, melyből a támogatás összege 497.960.001 Ft. A projekt célja a fürdő szezonalitásának az optimalizálása volt. Egy zárt térben lévő víz- és pihenőfelületet alakítottak ki, ahol az egész család nyugodt, kellemes környezetben pihenhet, fürdőzhet. A tervezett fejlesztéssel mind a strandterület, mind az élményfürdő területén a teljes család pihenési, gyógyulási, élményszerzési lehetőségei lesznek meg. Új szolgáltatások is kényeztetik majd a vendégeket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek