2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Közlekedés Miskolcon

Többletforduló a 16-oson

Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy 2010. június 28-tól munkanapokon a 16-os autóbusz menetrendjébe egy többletforduló került beépítésre. A plusz járat az Újgyőri főtérről 04:55-kor, a Bányaüzem végállomásról 05:10-kor indul.

Változások a a Soltész Nagy Kálmán és Bajcsy- Zsilinszky utcák kereszteződésében

Az MVK Zrt. Zöld Nyíl Projekt igazgatósága értesíti a közúton közlekedőket, hogy június 25 -én pénteken megkezdődik a villamospálya vonalán található kiemelt útátjárók közül a Soltész Nagy Kálmán és Bajcsy- Zsilinszky utcák kereszteződésében is a villamospálya bontása. Így a Soltész Nagy Kámán utca Zsolcai kapu irányába tartó két forgalmi sávja leszűkül egyre. Tehát azok az autósok, akik a Soltész Nagy Kálmán utcán a Vízügyi igazgatóság irányából érkeznek, az Andrássy Gyula Szakközépiskola előtt egy sávon tudnak csak közlekedni, az eddigi két sáv helyett. A kereszteződést elhagyva a jelenleg érvényes forgalmi rend szerint történik a közlekedés.

Forgalmi változások a Baross Gábor és Bajcsy-Zsilinszky utcák kereszteződésénél is!

A Zöld Nyíl villamos projekt kivitelezési munkái elérik a Baross Gábor és Bajcsy-Zsilinszky utcák kereszteződését is, megkezdődik a bontás a Tiszai pályaudvar felé eső pályaszakaszon. Emiatt június 28-tól a József Attila út felől érkező és a Tiszai pályaudvar felé közlekedő autósoknak sávelhúzásra kell számítania, mert a menetirány szerinti bal oldalra lesz a forgalom terelve a Tüzér utcáig.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek