2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Nicsenek fosztogatások az üresen hagyott házaknál

Dr. Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője sajtóközleményt juttatott el hozzánk.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

Az a híresztelés terjedt el, hogy az elárasztott településekről kitelepített lakosság otthonait fosztogatók járják. Dr. Gaskó Bertalan elmondta, hogy ezek a híresztelések alaptalanok, amit az bizonyít legjobban, hogy az árvízzel összefüggésben mindössze két esetben kellett lopás miatt intézkedniük a rendőrőknek, Szikszón és Abaújszántón. Miskolcon a víz alatt álló nagyáruházakat saját biztonsági szolgálatuk folyamatosan őrzi, és a rendőrségre sem érkezett lopással kapcsolatos bejelentés.

Az ár levonulása után az utcákba, illetve a lakóingatlanokba történő bejutás a rendőrség által ellenőrzött módon történik, az érintett utcákba csak az ott lakókat engedik be.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…