2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Eredmények: Közbiztonsági Háló Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is!

Díjkitűzés visszavonása

Díjkitűzés visszavonásaA közelmúltban a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt  indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2010. május 10-én 00.00 és 01.00 óra közötti időben behatolt egy Sályi idős asszony házába, ahol a sértettet bántalmazta, tőle 4.000 Ft készpénzt és különféle használati tárgyakat tulajdonított el. A sértettre a szomszédok reggel találtak rá a lakás padlóján fekve.

Az ismeretlen elkövető felderítése érdekében Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya – a nyomozás eredményességét, illetőleg a szükséges rendőri intézkedést közvetlenül elősegítő személy részére- a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV.  törvény 27.§ (1) bek. alapján bruttó 100.000 forint díjat tűzött ki.

Tekintettel ara, hogy a bűncselekményt elkövetők személyazonossága a későbbi eljárás során megállapításra került, ezért 2010. május 27-én Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőrfőkapitánya a díjkitűzés visszavonásáról határozott.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek