2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Ákos koncert – Szindbád Turné 2010

Ákos koncert – Szindbád Turné 2010

Ákos koncert – Szindbád Turné 2010Miskolc, 2010. június 6. vasárnap 20.30 óra

Helyszín: Generali Aréna (Miskolc Városi Szabadidőközpont)

 

Ákos • SZINDBÁD DALA – SZINDBÁD TURNÉ 2010

A SZINDBÁD DALA az első kereskedelmi forgalomba kerülő kislemez a 2010. őszére várható, új Ákos-stúdióalbumról. Ákos legutóbbi maxi-kiadványai (Minden most kezdődik el – 2007, Negyven – 2008) meghaladták a hétezres példányszámot, dupla platina minősítést kaptak, hosszú hetekig vezették a Mahasz single-listáját. A legutóbbi Ákos-stúdióalbum, a 2006-os Még közelebb platinalemez lett és elnyerte az év rockalbumáért járó Fonogram-díjat. A 40+ koncertlemez dupla platina lett és Fonogram-jelölést is kapott.

A maxikiadvány megjelenését nagy várakozás előzi meg: DualDisc formátumban lát napvilágot (a DADC ausztriai gyárában készülő kétoldalas korong egyik fele CD, a másik fele DVD-formátumú). A különleges, DuraCase csomagolású „kislemez” tekintélyes anyagot tartalmaz: a SZINDBÁD DALA című szerzemény albumverziója, valamint további három remix szerepel a CD-oldalon. A DVD-oldalon az összes változat térhatású, 5.1-es és DTS hanggal is meghallgatható. A gazdag képanyag tartalmazza a dal nagyszabású videóklipjét, amelyet nagyfilmes stábbal forgattak a Kecskeméti Katona József Színházban, Ákos maga rendezte, saját forgatókönyv alapján. Emellett a készülő album stúdiómunkáiba és a klipforgatásba is betekintést enged a videónapló, amelynek az első nyolc bejegyzése került a korongra.

 

 

A dalt élőben is bemutatja az Ákos-zenekar a

SZINDBÁD TURNÉ 2010 előadásain:

 

A SZINDBÁD TURNÉ 2010 koncertműsora alapvetően a jól ismert Ákos-rock slágerekre épül, mindez vadonatúj hangszerelésben. De a vájtfülűeknek is tartogatnak néhány meglepetést, régi, kevesebbet játszott szerzeményeket. Minden egyes dalt áthangszereltek ehhez a műsorhoz, úgyhogy nem lehet majd kapásból felismerni a repertoárdarabokat sem. Két új dal, a maxin áprilisban megjelent SZINDBÁD DALA, valamint egy önparodiksztikus szám, a Főleg régen került be e műsorba az őszre betervezett új stúdióalbumról. Egyszerű, letisztult hangzás, igazi terpeszállós rockbuli várható.

 

A maxi és a koncertjegyek már megrendelhetők a www.akos.hu webáruházában!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek