2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF
Felháborító eset a turistaparkban

Felháborító eset a turistaparkban

Felháborító eset a turistaparkbanVasárnap délután barátommal kedvenceinket sétáltattuk a miskolctapolcai Hejő-ligetben, miközben észrevettem, hogy  az esőbeálló környékén egy fa törzse fehéren világit. Közelebb menve láttuk, hogy a fa törzsét 1m 40 cm magasságban körbe lefejtették. A környéken  három család tartózkodott gyermekeikkel. A lányok ott játszottak a fa környékén. Őket kérdeztük meg, hogy nem látták–e ki követte el a rongálást. A kislány egy focizó csíkos pólóban lévő fiúra mutatott. Ezután kérdőre vontuk szüleiket, akik rögtön ellentámadásba mentek át, és azt mondták hogy nem vettek észre hogy a fiuk egy kis baltával lefejtette körbe a fa kérgét,ezzel halálra ítélve a fát.

Később miután mondtuk, hogy hívjuk a rendőrséget, nekünk álltak, hogy miért nincs szájkosár a kutyákon. Megjegyzem a kutyám még kölyök, még csak meg sem ugatta őket.

Kemény szóváltás után, hívtuk a helyi polgárőrséget, hogy étesítsék a rendőrséget, ők ezt nem tették meg, senki nem ért rá.

Ma is arra sétáltam és a vérnyomásom egyből felugrik ha meglátom a már pusztuló minimum 30 éves fát.

Egyesek mire nevelik a gyerekeiket, elképesztő és borzasztó. A képeket mellékelem levelemhez, ha tudjátok juttasátok el valamilyen fórumra vagy sajtóba. Az egyik autó rendszáma KUD-456 volt.

 

Üdvözlettel :

Kovács József

 

Felháborító eset a turistaparkban

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek