2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Viharkár bejelentés

Viharkár bejelentés

Viharkár bejelentésA Generali biztosítónál tegnap óta megduplázódott a kárbejelentések száma, főleg Miskolcról, Budapestről, Pécsről, Győrből, Kaposvárról, Veszprémből és Sátoraljaújhelyről érkeztek bejelentések a társasághoz.

Május 18-án 10 óráig összesen 2280 kárbejelentés érkezett a biztosítóhoz, a becsült kár összege 354 millió forint. A legtöbb kár – összesen 1600 – a vihar miatt keletkezett, 40-et a villám, 640-et a felhőszakadás és árvíz okozott. A Generali természetesen a szerződésben foglaltak szerint téríti biztosítottai kárait.

A Generali folyamatosan, több csatornán fogadja a kárbejelentéseket (többek között a személyes ügyfélszolgálatokon és a Generali TeleCenteren keresztül), valamint a 48 órás kárbejelentési kötelezettséget a rendkívüli helyzetre való tekintettel meghosszabbította két hétre, hogy minden ügyfelének legyen ideje a kárrendezésre.  A kisebb, 50 ezer forintot meg nem haladó károk esetében pedig telefonos kárrendezést lehetőséget is biztosít.

A múlt heti viharkárokkal kapcsolatos további információval Szikszai József, a Generali vagyon-kárrendezési divíziójának vezetője készséggel áll rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:
Tel.: 452 3298
E-mail: jozsef.szikszai@generali.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek