2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Tarja Miskolcon

Opera-Rock Show, Tarja koncertje 2010. június 12, szombat 21.00, Miskolc, Jégcsarnok:

Van két jó hírünk a Tarja rajongók számára. A Tarja menedzsmentjével kötött megállapodás alapján a show kamerabarát lesz, azaz bárki elhozhatja a kameráját, és annyi felvételt készíthet, amennyit csak akar. Mindez egyúttal azt is jelenti, hogy ez a koncert csak a helyszínen nézhető meg, nem érdemes elmulasztani.

A másik jó hír a következő: a kibővített Reményi Ede Kamarazenekar és a Miskolci Nemzeti Színház kórusa megkezdte a felkészülést Tarja klasszikus koncertjére. Ezekről a próbákról – csakúgy mint korábban – ezúttal is közzéteszünk majd videókat, amolyan ízelítő gyanánt. A Tarja menedzsmentjével történt egyeztetés után két dal próbáit rögzítjük majd videóra: egy dalt jól ismerhetnek Tarja rajongói, a másik viszont világpremier lesz. Ez a nóta ugyanis Tarja új lemezéről, a What Lies Beneath-ről származik, azaz ennek a szimfonikus és kórus részeit ezen videókból ismerhetik meg a rajongók világszerte. A videókat az elkövetkező hetekben folyamatosan tesszük közzé az Opera-Rock Show YouTube csatornáján. Érdemes lesz figyelni.

 

Eljött hát a pillanat, amikor kiderül, hogy kik nyerték a Tarja videóversenyünket, amely óriási sikernek bizonyult, hiszen 25 országból összesen 105 videót kaptunk. Ahogy azt ígértük, a győzteseket maga Tarja választotta ki személyesen, miután végignézte mind a 105 videót. Ez persze egy kis időbe telt, ezért kellett a végeredményre várni egy kicsit.
Most azonban kiderül, kinek a videója tetszett a legjobban Tarjának.

Az első díjat Milena Roszkowska, Bialystok, Lengyelország:

nyerte, akinek jutalma a következő lesz:
– személyes találkozó Tarjával a backstage-ben
– egy Tarja ajándékcsomag
– két jegy a Classic and Divine showra

A második helyezett  lett  Helene Jirak (video3), München, Németország,

Nyereménye:
– egy Tarja ajándékcsomagot
– két belépőt kap

A harmadik díjat elnyert Mariël Rohrbach (video3), Zaandam, Hollandia

Nyereménye:
– két jegyet a kap koncertre.
A nyerteseket e-mail-ben is értesítjük, és tisztázzuk velük, hogy a nyereményeket hogyan kapják meg.

A győzteseknek és a videóversenyben résztvevő valamennyi versenyzőnek gratulálunk a színvonalas videókért, amelyek megtekinthetők az Opera-Rock Show Youtube csatornáján, ITT.

 

Opera-Rock Show, a Republic együttes koncertje 2010. június 11. péntek 20.30, Miskolc, Jégcsarnok:
A Republic együttes június 11-i szimfonikus koncertjének rövid reklámklipje itt látható:


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek