2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

SZINDBÁD TURNÉ 2010 – ÁKOS KONCERT

SZINDBÁD TURNÉ 2010 – ÁKOS KONCERT Miskolc, 2010. június 6. vasárnap 20.30 óra Helyszín: Miskolc Városi Szabadidőközpont Jegyek válthatók a Művészetek Háza jegypénztárában, a Ticket Express és az Interticket hálózatában, ill. a Miskolc Városi Szabadidőközpontban. A koncert nem a Művészetek Háza szervezésében valósul meg!

 

 

 

 

 


 

 

Ákos • SZINDBÁD DALASZINDBÁD TURNÉ 2010

 

A SZINDBÁD DALA az első kereskedelmi forgalomba kerülő kislemez a 2010. őszére várható, új Ákos-stúdióalbumról. Ákos legutóbbi maxi-kiadványai (Minden most kezdődik el – 2007, Negyven – 2008) meghaladták a hétezres példányszámot, dupla platina minősítést kaptak, hosszú hetekig vezették a Mahasz single-listáját. A legutóbbi Ákos-stúdióalbum, a 2006-os Még közelebb platinalemez lett és elnyerte az év rockalbumáért járó Fonogram-díjat. A 40+ koncertlemez dupla platina lett és Fonogram-jelölést is kapott.

A maxikiadvány megjelenését nagy várakozás előzi meg: DualDisc formátumban lát napvilágot (a DADC ausztriai gyárában készülő kétoldalas korong egyik fele CD, a másik fele DVD-formátumú). A különleges, DuraCase csomagolású „kislemez” tekintélyes anyagot tartalmaz: a SZINDBÁD DALA című szerzemény albumverziója, valamint további három remix szerepel a CD-oldalon. A DVD-oldalon az összes változat térhatású, 5.1-es és DTS hanggal is meghallgatható. A gazdag képanyag tartalmazza a dal nagyszabású videóklipjét, amelyet nagyfilmes stábbal forgattak a Kecskeméti Katona József Színházban, Ákos maga rendezte, saját forgatókönyv alapján. Emellett a készülő album stúdiómunkáiba és a klipforgatásba is betekintést enged a videónapló, amelynek az első nyolc bejegyzése került a korongra.

 

A dalt élőben is bemutatja az Ákos-zenekar a

SZINDBÁD TURNÉ 2010 előadásain:

 

A SZINDBÁD TURNÉ 2010 koncertműsora alapvetően a jól ismert Ákos-rock slágerekre épül, mindez vadonatúj hangszerelésben. De a vájtfülűeknek is tartogatnak néhány meglepetést, régi, kevesebbet játszott szerzeményeket. Minden egyes dalt áthangszereltek ehhez a műsorhoz, úgyhogy nem lehet majd kapásból felismerni a repertoárdarabokat sem. Két új dal, a maxin áprilisban megjelent SZINDBÁD DALA, valamint egy  önparodiksztikus szám, a Főleg régen került be e műsorba az őszre betervezett új stúdióalbumról. Egyszerű, letisztult hangzás, igazi terpeszállós rockbuli várható.

 

Május 22., szombat: SZEGED, Dóm tér, a Délmagyarország 100. születésnapja

Május 29., szombat: MOSONMAGYARÓVÁR – Szt. István út – INGYENES! /Az 1000 éves Moson vármegye ünnepi rendezvénye/

Június 5., szombat: BUDAPEST, Syma Csarnok, StarGarden Fesztivál

Június 6., vasárnap: MISKOLC, Városi Szabadidőközpont

Június 19., szombat: BÉKÉSCSABA, Városi Sportcsarnok

Június 26., szombat: PÁPA, Városi Sportcsarnok

Július 2., péntek: SOPRON, VOLT Fesztivál

Július 3., szombat: BALATONFÜRED, Sportpálya

Július 14., szerda: Orfű (Pécs), EFOTT

Július 17., szombat: TOKAJ-RAKAMAZ, Hegyalja Fesztivál

Augusztus 5., csütörtök: KÉMÉND (Felvidék, Szlovákia), V.IV Fest

 

A maxi és a koncertjegyek már megrendelhetők

a www.akos.hu webáruházában!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…