2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Csillagos ÉjszakáZOO – a Miskolci Állatkertben

Ha az időjárás is kegyes lesz a miskolciakhoz, június 26-án, ma este 8 órától ismét átélhetünk egy különleges, kígyósziszegős, tigrisordítós éjszakát a Miskolci Állatkertben!

A rendhagyó csoportos programot idén is Szent Iván Éj táján tartja az állatkert, de a választás mindig másik napra esik, hogy ne zavarják egymást a nyári napforduló tűzünnepségei.  A természettel összhangban élő ősi ember a nyárközepi tűzgyújtással a Napot próbálta támogatni, ám az állatkert idén nem a tűz hanem a csillagok világosságát hívja segítségül az éj sötétjében való tájékozódáshoz.

A nagyragadozók későesti etetése, a kisragadozók vadászata, a neszezések, morgások és üvöltések után, az ég térképére is kitekinthetünk a Magyar Csillagászati Egyesület Miskolci Csoportja munkatársának segítségével. Az éjbe forduló est záróprogramjaként a ZEN-ÉLŐ Dobkör dobhangja száll a csillagos égig, ősi hangulatot idézve.

A zártkörű ÉjszakáZoo rendezvényen csak előzetes jelentkezéssel, támogatói jegyáron lehet részt venni. Jelentkezni a (06-46) 332-122-es telefonszámon lehet, ill. az  info@miskolczoo.hu e-mail címen.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…