2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Eredmények: Közbiztonsági Háló Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is!

Bízz bennem – mondta a rabló a sértettnek

Bízz bennem – mondta a rabló a sértettnekEgy felfegyverkezve elkövetett rablás gyanúsítottját vett bűnügyi őrizetbe a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság, akivel szemben a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának elrendelésére. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 17 éves rudabányai fiatalemberrel szemben. A nyomozás adatai szerint a tettes Kazincbarcikán még május 3-án a délutáni órákban leszólított egy nála pár évvel fiatalabb fiút. Először 200 forintot kért tőle, majd a sértett pénztárcájába nyúlva elvett még 300 forintot. Ezt követően a 17 éves fiatalkorú az időt is tudni akarta. A megfélemlített sértett ekkor elővette mobiltelefonját, de az időt már nem tudta leolvasni róla, mivel az elkövető kivette kezéből, amit kérésre sem adott vissza. Sőt késsel fenyegette meg a fiút, ha eljár a szája könnyen megjárhatja, majd hozzá tette, hogy bízz bennem.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az adatgyűjtések és tanúkihallgatások során eljutott az elkövetőhöz, akit május 11-én őrizetbe vett, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek