2024. 08. 1. csütörtök

Boglárka
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A média is elkísérte a nagy traffipax-túrára a KRESZ-Totó nyertest!
A média is elkísérte a nagy traffipax-túrára a KRESZ-Totó nyertest!

A média is elkísérte a nagy traffipax-túrára a KRESZ-Totó nyertest!

A média is elkísérte a nagy traffipax-túrára a KRESZ-Totó nyertest! A Borsodi KRESZ-Totó nyertese szerint „a mai világban majd mindenki rohan és nagy számban vannak olyanok, akik sajnos az úton akarják behozni lemaradásukat”. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai mellett ma a Borsodi KRESZ-Totó nyertese is ott volt a „kulisszák mögött”. A ma délelőtt megtartott „Traffipax túrán” 15 – a sebességhatárokat jelentős mértékben túllépő – gyorshajtó rögzítésénél lehetett jelen Erdei József, nyékládházi lakos.

A rendhagyó „Traffipax túrának” a 26-os számú főút Miskolcra bevezető szakasza adott „otthont”, ahol a „legfigyelemreméltóbb” autós a megengedett 50 helyett 96 km/h-val vezette járművét.

A rendőrség a sebességmérő készülékeket rendre a leg balesetveszélyesebb helyek mentén veti be, így történt ez ma is, amikor közvetlenül a kijelölt gyalogátkelőhely mentén száguldozók kerültek a kamera „kereszttüzébe”.

Erdei József a nagy traffipax túrát érdekesnek és tanulságosnak ítélte. A közlekedésrendészeti járőröknek elmondta: ha a közlekedők tudnák, hogy a készülék milyen professzionális szinten, mindkét irányt szűrve képes a sebességmérésre, úgy talán még többen közlekednének a szabályokat betartva.

 

A média is elkísérte a nagy traffipax-túrára a KRESZ-Totó nyertest! A média is elkísérte a nagy traffipax-túrára a KRESZ-Totó  nyertest! A média is elkísérte a nagy traffipax-túrára a KRESZ-Totó  nyertest!

Fotók: boon.hu

A totónyertes azt is elmondta, hogy Ő személy szerint egyetért a gyorshajtók szankcionálásával, mert mindenki rohan, és bizony sokan a közutakon akarják behozni a lemaradásukat.

 

Információs háttér:

Közlekedési 13+1! – KRESZ totó Borsodban címmel 2010. április 02-án indult el és a Rendőrség Napja (április 24) előtt zárult a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Borsod Online közös közlekedésismereti játéka.

A szervezők együttműködésének eredményeként a „totószelvények mérkőzései” zömében a KRESZ 2010. január 01-én bevezetett módosításaival kapcsolatos kérdések voltak. A KRESZ totó elindítóinak várakozásai szerint a játékban nemcsak a hibátlanul kitöltők közül kisorsolt szerencsés első helyezett nyert, hanem azok is akik ennek kapcsán újra felfrissítették közlekedéssel kapcsolatos ismereteiket.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Villámgyors elfogás Ózdon
Még azelőtt elfogtak a rendőrök egy lopással gyanúsítható férfit, mielőtt a sértett észrevette volna, hogy megkárosították. Két ózdi kö…

További cikkek

Villámgyors elfogás Ózdon
Még azelőtt elfogtak a rendőrök egy lopással gyanúsítható férfit, mielőtt a sértett észrevette volna, hogy megkárosították. Két ózdi kö…