Hozzávalók:
A tésztához:
37 dkg liszt
17 dkg porcukor
4 dkg margarin
3 ek kakaó
1 egész tojás
1 kiskanál szódabikarbóna
1 pohár tejföl A krém:
½ liter tej
3 ek liszt
1 vanília puding
2 egész tojás
15dkg porcukor
15dkg margarin
Csoki máz:
10 dkg étcsoki
5 dkg vaj
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és három felé osztjuk. Normál tepsi hátán megsütjük a lapokat. A krémet sűrűre főzzük,úgy hogy a tejet apránként adjuk hozzá, s akkor nem csomósodik, s kihűlés közben is gyakran kavargatjuk, hogy ne bőrösödjön. Megkenjük a lapokat a kihűlt krémmel, s tetejére csoki máz kerül. Fényesebb a csoki máz, ha a vajat kipirítjuk mielőtt a gőz felett olvadó csokihoz keverjük.