2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kék-Hírek » Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. május 7-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A 3-as számú főúton, Miskolc és Mályi közötti útszakaszon 15 óra körül egy személygépkocsi vezetője haladása közben nem biztosított megfelelő követési távolságot az előtte közlekedő és kanyarodása miatt lassító autóhoz képest így összeütköztek.

Aszalón, a Kassai úton 17 óra körül egy autó sofőrje haladása közben elvesztette járműve feletti uralmát, így az útról kisodródott és egy közúti jelzőtáblának ütközve állt meg.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenöt esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a legjobb baleset-megelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…
NAV: Illatozó alkatrészek
Az M5-ös autópálya Bács-Kiskun vármegyei szakaszán akadt fenn csaknem ezer üveg hamis parfümmel egy bolgár furgon. A szakértő közel 17 millió forintra…
NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp