2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Gazdaság » Gazdaság » A Vitara és a Swift is kategóriaelső

A Vitara és a Swift is kategóriaelső

 A Suzuki ismét bővíteni tudta magyarországi értékesítését. A hónap folyamán 1033 új Suzuki gépkocsit helyeztek forgalomba, a január–októberi időszakban pedig már 6082-t. A Suzuki részesedése az év tizedik hónapjában 12,61 százalékos volt Magyarországon a személyautók piacán.
A március óta gyártott Vitarából az év tizedik hónapjában 722 kelt el, a forgalmazás márciusi kezdete óta pedig 2841, amivel a népszerű modell a január–októberi listát is vezeti a SUV kategóriában, és a Suzuki eladásainak motorja.

Az ugyancsak Esztergomban gyártott Swiftből 168 talált gazdára Magyarországon októberben, az éve eleje óta pedig már 1718, ezzel a modell szintén kategóriaelső.

A szeptemberi 928 darabot követően októberben 1033 Suzuki gépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, ami 12,61 százalékos piaci részesedést jelent a márka számára a személyautók piacán.

A Suzuki július óta a magyarországi újautó-eladási lista első-második helyét foglalja el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Ilyen egy jó szakmunkás
A szakmunkás egy adott szakma képviselője, aki képesítéssel és képzettséggel rendelkezik az adott területen. Gyakran fizikai munkát végez, amely során…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp