2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Hírek » B.A.Z.-megyei hírek » Megújult az Andrássy utcai rendelő

Megújult az Andrássy utcai rendelő

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata az Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Andrássy utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című projektjében az Andrássy utcai orvosi rendelő épületét korszerűsítette.
A projekt keretében megvalósult az orvosi ellátásnak helyet adó, önkormányzati tulajdonban lévő Andrássy Gyula utca 94. szám alatti rendelő infrastrukturális fejlesztése (pl. gépészeti felújítás, nyílászárók cseréje, hőszigetelés, bútorbeszerzés) akadálymentesítéssel, energiahatékonysági korszerűsítéssel egybekötve.
A projekt keretében eszközbeszerzésre is sor került: elsősorban várótermi padok, pelenkázó asztalok, és orvosi eszközök kerültek beszerzésre.
A fejlesztésnek és felújításnak köszönhetően egy gazdaságosabban működtethető, és a szükségleteknek jobban megfelelő modern rendelőegység jött létre a lakosságközeli, minőségi szolgáltatásnyújtás érdekében.
A felújítási munkálatok 2014. augusztus 25-én kezdődtek el, és 2014. október közepén fejeződtek be.
A projekt 100 %-os támogatással, az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A támogatás összege 58,69 millió forint.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp