2024. 11. 20. szerda

Jolán
1 EUR 410 HUF
1 GBP 491 HUF
Kezdőlap » Gasztro » Főételek » Töltikével rakott hús
IMG 0033 4

Töltikével rakott hús

Hozzávalók:IMG 0033 4
12 szelet hosszúkaraj vagy csirkemell

Töltikéhez:
2 zsömle,
2 tojás,
2 fej vörös hagyma,
10 dkg csirke máj,-vagy gomba, vagy mindkettő,
20 dkg vaj,
petrezselyem,
fűszerek, só, bors

Elkészítés:

A hússzeleteket egy kicsit megklopfoljuk, és befűszerezzük:só,bors, esetleg sómentes fűszerkeverék.

Elkészítjük a tölteléket, a szokásos módon: a hagymát megdinszteljük, a zsömléket beáztatjuk, majd kicsavarjuk, és összekeverjük a tojással,hagymával, fűszerekkel. Ha szeretjük a csirkemájat, akkor 10 dekányit belekaparunk, és hozzátesszük a földarabolt gombát.

Egy picit magasabb tepsiben, szépen sorozzuk a hússzeleteket, és a tölteléket. Amikor kész a tetejére tesszük a vajat, és sütőben 50 perc alatt készre sütjük.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Tejszínes, gombás csirkemell
Hozzávalók: 40 dkg csirkemellfilé, 15 dkg gomba, 1,5 dl (főző)tejszín, 1 kanál keményítő 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, kakukkfű, kb. 2 dkg…

További cikkek

Elizabeth Koncertshow az Arénában
„Nagy fába vágtuk a nagy fejszénket” – mondta  Janza Kata, az ország Elisabeth-je, a gödöllői Királyi Kastélyban tartott sajtótájékoztatón, ahol behar…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp