2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kék-Hírek » Ittasan vezetett, majd gyalogosként sérült meg…

Ittasan vezetett, majd gyalogosként sérült meg…

Az elmúlt napokban Miskolc illetékességi területén megnőtt az ittas járművezetőkkel szemben történt intézkedések száma.
Egy ittas vezetővel szemben közigazgatási eljárást kezdeményeztek a rendőrök, mert 2014. július 6-án Nyékládházán, szeszesitaltól befolyásolt állapotban vezetett, majd miután megállt a gépkocsi beállónál és kiszállt az autóból, kellő körültekintés nélkül hátra lépett, és egy Mezőcsát irányába közlekedő személygépkocsi elsodorta, melynek következtében megsérült.

Hétvégén több olyan közlekedési baleset is történt, amely a járművezetők felelőtlen magatartása, elsősorban alkoholos befolyásoltsága miatt következett be.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy az alkoholfogyasztást követő járművezetés a közlekedésbiztonságot jelentősen befolyásoló- és veszélyeztető tényező.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy maguk és mások biztonságának megőrzése, valamint a balesetek megelőzése érdekében tanúsítsanak önmérsékletet és szeszesital fogyasztását követően, soha ne vegyenek részt a közúti forgalomban!

A rendőrség munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak az ittas-, valamint a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt álló járművezetők forgalomból való kiszűrésére.

Ittas vezetés bűncselekmény megalapozott gyanúja esetén, az intézkedő rendőr már a helyszínen elveszi a vezetői engedélyt.

Biztonságos és balesetmentes közlekedést kívánunk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…
NAV: Illatozó alkatrészek
Az M5-ös autópálya Bács-Kiskun vármegyei szakaszán akadt fenn csaknem ezer üveg hamis parfümmel egy bolgár furgon. A szakértő közel 17 millió forintra…
NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp